Transportör

Dalarna

Transportör till teamet i Dalarna

Den personliga viljan att hjälpa andra, glädjen och strävan i att göra skillnad för medmänniskor är den viktigaste egenskapen hos våra medarbetare. Våra medarbetares unika egenskaper är kraften, kapaciteten och det sällsynta med Begravningsbolaget®. Hos oss växer du som människa genom livsporträtt som visar livet ur andras perspektiv, erfarenheter, kunskap och berättelser. Genom mötet med människor. Söker du ett meningsfullt extraarbete är du varmt välkommen med din ansökan till tjänsten som Transportör.

Om tjänsten

När en person avlider behöver den avlidne transporteras ett antal gånger. Den avlidne ska hämtas från platsen den avlider och föras till närmsta bårhus i väntan på begravning. Den avlidne ska sedan bäddas ner i kistan och kanske kläs i egna kläder som anhöriga valt. För oss är det viktigt att anhöriga kan känna sig trygga i att den avlidne hanteras med stor värdighet och omsorg, därför utförs detta arbete av våra egna medarbetare. Som transportör hos oss är du därför delaktig i samtliga moment som har med omhändertagandet av den avlidne. Arbetsmoment utförs som oftast i Borlänge, Falun, Svärdsjö, Hedemora, Säter och Avesta. Andra orter i Dalarna kan förekomma.

Arbetsuppgifterna är människoorienterade och därför söker vi dig som har hög servicekänsla och förmågan att skapa förtroende hos andra. Du måste vara god lyssnare och uppskatta att arbeta med människor. Vi prioriterar personlig utveckling och välmående för våra anställda och vill möta varandra och våra kunder med lyhördhet och medmänsklighet. Du erbjuds ett meningsfullt arbete omgiven av varma kollegor.

Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning eller motsvarande samt tidigare erfarenhet av arbete inom vården är meriterande. I arbetsuppgifterna förekommer tunga lyft vilket förutsätter en god fysik. Att du har B-körkort är ett krav. Du ska även vara bekväm i trafiken och att hantera en stor bil.

Timanställning efter behov och önskemål. Är du rätt person har vi goda möjligheter att anpassa önskemål och behov.

Skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan ska innehålla ditt CV, personligt brev med foto och mejlas till jobb@begravningsbolaget.se. Urval kommer att ske löpande och du är välkommen med ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med frågor om tjänsten till verksamhetsansvarig i Dalarna, Lovisa Ahlin tel. 070-261 95 57 eller rekryteringskonsult Erik Stenekas tel. 070-996 38 83.

Läs mer om oss

  • Jobba med oss

    En arbetsplats bland vänner.

  • Vi är Begravningsbolaget®

    Om oss