Vill du jobba med oss?

Vi är nyfikna på dig!

Vi är alltid intresserade av att träffa människor som vill bidra till att skapa minnen för livet. Om du är en sann människoperson som brinner för kundnöjdhet och vill hjälpa människor under en livsomvälvande period vill vi gärna att du kontaktar oss och berättar mer om hur du kan bidra!

Välkommen hem till en arbetsplats bland vänner.

Vi är inte som alla andra och det är vi stolta över!

  • Inkluderande för alla
  • Ser människan
  • Ger tid att minnas
  • Hyllar livets mångfald

Högpresterande + älskar människor

Den personliga viljan att hjälpa andra, glädjen och strävan i att göra skillnad för medmänniskor är den viktigaste egenskapen hos våra medarbetare. Våra medarbetares unika egenskaper är kraften, kapaciteten och det sällsynta med Begravningsbolaget®.

Vi älskar vårt jobb

Vi prioriterar personlig utveckling och välmående för våra anställda. Vi vill möta varandra och våra kunder med lyhördhet och medmänsklighet. Du erbjuds ett omväxlande arbete med stimulans i mycket varierande arbetsuppgifter. Stundtals är det högt tempo, men du är alltid omgiven av varma kollegor.

Våra medarbetare är utåtriktade, har hög servicekänsla och förmågan att skapa förtroende hos andra. För att säkerställa kvaliteten i vårt arbete är tillförlitlig administration en betydande faktor. Vi värdesätter struktur och noggrannhet. Att uppskatta självständigt arbete och att vara självmotiverad är en fördel.

Vi är goda lyssnare och uppskattar att arbeta med människor. Samtidigt är vi problemlösare som gillar att ha många bollar i luften.

Vi älskar också att arbeta i ett proaktivt företag under tillväxt med höga förväntningar, arbetstempo och effektiva beslutsprocesser.

Förmåner hos oss

Vi vill att våra medarbetare ska ha en bra balans mellan arbetsliv och privatliv.

För oss är trygghet viktigt och att du även ska ha det bra på ålderns höst. Vi erbjuder förmånliga pensionslösningar och individull rådgivning för den som är intresserad.

Hälsan kommer först! Vi erbjuder alla våra medarbetare ett förmånligt friskvårdsbidrag.

Vi har en förebyggande hälso- och sjukvårdsförsäkring som erbjuder våra medarbetare stöd och coachning i olika livssituationer.

För att du ska kunna växa i din roll erbjuder vi breddutbildningar varvat med individuella utbildningsinsatser. Dessutom har du en årlig kurspott på åtta timmar som du kan använda fritt för att gå externa kurser på arbetstid.

Det är viktigt att fira framgångar tillsammans och lyfta varandra - det kan vara allt från en bra dag till en kollegas speciella dag. Varje år samlas hela Begravningsbolaget tillsammans med vårt syskon Juristbolaget för att bygga relationer.

Bli en av oss

Vi är stolta över att vara en arbetsplats där människor trivs och når sin fulla potential. Vi söker alltid efter engagerade och talangfulla personer som delar vår vision och vill vara en del av vårt team.