Bli en del av oss

Vill du ta nästa steg?

Äger du en begravningsbyrå och funderar på att göra något annat? Eller är du orolig över branschens utveckling och vad som kommer hända härnäst? Om du driver en mindre begravningsbyrå och saknar känslan av stöd, gemenskap och utvecklingsmöjligheter kan vi på Begravningsbolaget var rätt samarbetspartner för dig. Vi på Begravningsbolaget vill bli marknadsledande och erbjuder därför olika lösningar efter dina behov så att vi kan fortsätta resan framåt, tillsammans. Driver du inte en begravningsbyrå idag men är som person intresserad av yrket? Du som vill starta egen begravningsbyrå och bli en franchisetagare är också välkommen hos oss - hör av dig!

Familjeägd koncern

Vi på Begravningsbolaget® värnar om lokal förankring och älskar utveckling och nya möjligheter. Vi är en av Sveriges största fristående och familjeägda koncerner, som hela tiden vill flytta branschen framåt. Vi styrs inte av föråldrade normer. Vi arbetar inkluderande och hyllar livets mångfald. Vi vill finnas för anhöriga när de behöver oss. Det är vår största inspiration och drivkraft.

Varför oss?

Vi står för fritt entreprenörskap med lokal förankring.

  • Samverkan framåt
  • Gemenskap
  • Kunskapsöverföring
  • Fritt entreprenörskap
  • Familjeägd koncern
  • Bevarar ditt livsverk

Alternativ för dig.

Oavsett om du vill ägna mer tid åt familjen, om du står inför ett generationsskifte eller vill bredda ditt nuvarande erbjudande är vi intresserade att erbjuda dig en möjlighet att ta nästa steg, tillsammans med oss.

Är du osäker på branschens framtid eller står inför ett generationsskifte? Vill du ägna mer tid åt familjen samtidigt som du vill att ditt livsverk ska leva kvar, då är vi intresserad av förvärv, på dina villkor. Vill du arbeta några år till eller göra något annat? Det är du som bestämmer.

Är du intresserad av branschen och känner att du trivs bäst som egenföretagare men samtidigt vill ha stöd, kunskap och gemenskap? Vi hjälper dig att komma igång och säkerställer personal, utbildning och ett helt gäng positiva kollegor. Helt på dina villkor.

Fördelarna med att bli franchise är många. Som franchisetagare hos Begravningsbolaget får du ta del av vårt starka varumärke och behöver inte börja från noll med en helt obeprövad idé. Du får dela erfarenheter med andra framgångsrika franchisetagare och kan utbyta kunskap om allt från lönsamhet till personalfrågor. Du får stöd från huvudkontoret i form av utbildning, support, logistik, ekonomi, marknadsföring och flera effektiva verktyg för att driva begravningsbyrå. Du får också ta del av de stordriftsfördelar som uppstår genom att vi samordnar inköp och marknadsföring. Samtidigt kan du behålla det personliga och unika som finns i det lilla företaget.

Kontakta oss

Är du intresserad av att bli en del av oss eller vill ha mer information är du varmt välkommen att höra av dig för ett förutsättningslöst samtal, under sekretess.

Erik Eriksson, VD & Grundare
Tel: 070-238 51 11
erik@begravningsbolaget.se