Serveringspersonal

Dalarna

Vi stärker teamet till våra minnesstunder!

Minnesstunden är en viktig avslutning på begravningsceremonin där närstående får samlas, samtala och minnas tillsammans med släkt och vänner. Begravningsbolaget® ser till att minnesstunden får en personlig prägel och därför söker vi nu dig som vill vara en del av det.

Om tjänsten

Vi söker dig som har passion för service, personligt bemötande och ”Det goda värdskapet”. På Begravningsbolaget® arbetar vi alla tillsammans i en trivsam anda, allt för att våra gäster ska få den bästa personliga servicen, där du självklart är med och bidrar till både trivsel och arbetsglädje.

Förbereda och servera vid minnesstunder i södra Dalarna. Vanligt förekommande orter är Borlänge, Falun, Svärdsjö, Hedemora, Säter och Avesta.

Vi söker dig som verkligen gillar att jobba med människor. Tidigare erfarenhet av servering samt intresse för god mat och dryck är såklart ett plus, men inte alls nödvändigt då din personlighet väger klart tyngst i den här rollen. Är du nyfiken och har rätt inställning, utbildar våra erfarna teamledare mer än gärna just dig!

Anställningsformen är extra vid behov med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden varierar och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid. Perfekt för dig som söker ett trivsamt och meningsfullt extraarbete!

Skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan ska innehålla ditt CV, personligt brev med foto och mejlas till jobb@begravningsbolaget.se. Urval kommer att ske löpande och du är välkommen med ansökan så snart som möjligt. Välkommen med frågor om tjänsten till verksamhetsansvarig i Dalarna, Lovisa Ahlin tel. 070-261 95 57.

Läs mer om oss

  • Jobba med oss

    En arbetsplats bland vänner.

  • Vi är Begravningsbolaget®

    Om oss