Inköp- och upphandlingsansvarig

Stockholm

Vi söker en ny hjälte!

Den personliga viljan att hjälpa andra, glädjen och strävan i att göra skillnad för medmänniskor är den viktigaste egenskapen hos våra medarbetare. Våra medarbetares unika egenskaper är kraften, kapaciteten och det sällsynta med Begravningsbolaget®. Som Inköps- och upphandlingsansvarig kommer du ha en central roll i vår organisation där du utvecklar och kvalitetssäkrar hela inköpsprocessen samt stödjer chefer i inköps- och upphandlingsfrågor. Varmt välkommen med din ansökan till tjänsten som Inköps- och upphandlingsansvarig hos Begravningsbolaget®.

Mer om tjänsten

Du kommer genomföra upphandlingar, göra avrop från ramavtal och identifiera förnyade konkurrensutsättningar. Du följer upp och kvalitetssäkrar avtal och genomförda inköp. Du förvaltar och vidareutvecklar Begravningsbolagets inköpssystem, vilket utgör grunden för beställningar och kostnadsanalyser. Tillsammans med bolagets ledningsgrupp säkerställer du att investeringsmedel nyttjas effektivt. Självklart utför du arbetet i enlighet med LOU, gällande policys och riktlinjer.

Du har för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning exempelvis inom juridik, ekonomi eller upphandling. Du har minst 3 års erfarenhet av självständigt arbete med både inköp och upphandling enligt LOU.

Du är noggrann, strukturerad, prestigelös och har lätt för att samarbeta. Du ser utmaningar istället för problem, är trygg i din roll och har en förmåga att kunna arbeta självständigt. Du har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillsvidareanställning på heltid. Provanställning på sex månader. Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen hem till en arbetsplats bland vänner.

Men vi är inte som alla andra. Det är vi stolta över!

  • Inkluderande för alla
  • Ser människan
  • Ger tid att minnas
  • Hyllar livets mångfald

Förmåner hos oss

Vi vill att våra medarbetare ska ha en bra balans mellan arbetsliv och privatliv.

För oss är trygghet viktigt och att du även ska ha det bra på ålderns höst. Vi erbjuder förmånliga pensionslösningar och individull rådgivning för den som är intresserad.

Hälsan kommer först! Vi erbjuder alla våra medarbetare ett förmånligt friskvårdsbidrag.

Vi har en förebyggande hälso- och sjukvårdsförsäkring, som erbjuder våra medarbetare stöd och coachning i olika livssituationer.

För att du ska kunna växa i din roll erbjuder vi breddutbildningar varvat med individuella utbildningsinsatser. Dessutom har du en årlig kurspott på åtta timmar som du kan använda fritt för att gå externa kurser på arbetstid.

Det är viktigt att fira framgångar tillsammans och lyfta varandra - det kan vara allt från en bra dag till en kollegas speciella dag. Varje år samlas hela Begravningsbolaget tillsammans med vårt syskon Juristbolaget där vi bygger relationer och umgås.

Skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan ska innehålla ditt CV, personligt brev med foto och mejlas till jobb@begravningsbolaget.se. Urval kommer att ske löpande och du är välkommen med ansökan så snart som möjligt. Välkommen med frågor om tjänsten till vår VD, Erik Eriksson tel. 070-238 51 11 eller rekryteringskonsult Erik Stenekas tel. 070-996 38 83.

Läs mer om oss

  • Jobba med oss

    En arbetsplats bland vänner.

  • Vi är Begravningsbolaget®

    Om oss