Content creator

Huvudkontoret / Distans

Vi stärker teamet!

Som en del i utvecklingen av Begravningsbolaget och Juristbolagets kommunikation ska kommunikationsteamet förstärkas med en Content creator vars arbetsuppgifter kommer att sträcka sig över hela organisationen. Personen kommer att arbeta med att producera innehåll och förstärka företagets varumärke via webbplatsen, e-post, TikTok, Youtube och andra sociala medier, samt vara en nyckelperson i kommunikationen i övrigt.

Om tjänsten

Som Content creator hos oss har du en bred roll med olika ansvarsområden. Du arbetar aktivt med att få nya målgrupper att engagera sig i företaget och förmedla vad som händer runt organisationen för att driva engagemang och fler kunder till oss. Vid behov stöttar du även upp i andra delar av organisationen. Du kommer vara en del av kommunikationsavdelningen som arbetar med den dagliga verksamheten. Utöver det kommer du arbeta med att kommunicera bolagets olika affärsområden till relevanta intressenter. I rollen som Content creator får du även möjligheten att vara proaktiv och komma med idéer och skapa innehåll inom ramen för den kommunikativa planen för sociala medier, webb, e-post och marknadsföring för olika event.

Vi söker dig som är prestigelös och trivs med att jobba i lag samtidigt som du är självgående och tar eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du kan se content från olika perspektiv och du är lösningsorienterad, kreativ och söker hela tiden nya vägar att berätta om vår organisation. Vidare är du kommunikativ, målinriktad och duktig på att skapa goda rutiner som underlättar för dig själv och dina kollegor.

Du har dokumenterad erfarenhet eller examen inom marknadsföring, media, journalistik eller liknande områden. Du kan producera video och bild obehindrat i Adobe-paketet samtidigt som du är van vid att skriva texter och jobba med olika digitala kanaler. Erfarenhet av att självgående driva egna projekt framåt är en förutsättning för att lyckas i denna roll, därför bör du vara vass på bild och video men även text och kommunikation i sin helhet samtidigt som du har känsla och kunskap om digital kommunikation. Viktigt för tjänsten är att du är en klippa på Adobe CS, du har relevant erfarenhet samt talar och skriver både svenska och engelska.

Efter överenskommelse.

Förmåner hos oss

Vi vill att våra medarbetare ska ha en bra balans mellan arbetsliv och privatliv.

För oss är trygghet viktigt och att du även ska ha det bra på ålderns höst. Vi erbjuder förmånliga pensionslösningar och individull rådgivning för den som är intresserad.

Hälsan kommer först! Vi erbjuder alla våra medarbetare ett förmånligt friskvårdsbidrag.

Vi har en förebyggande hälso- och sjukvårdsförsäkring, som erbjuder våra medarbetare stöd och coachning i olika livssituationer.

För att du ska kunna växa i din roll erbjuder vi breddutbildningar varvat med individuella utbildningsinsatser. Dessutom har du en årlig kurspott på åtta timmar som du kan använda fritt för att gå externa kurser på arbetstid.

Det är viktigt att fira framgångar tillsammans och lyfta varandra - det kan vara allt från en bra dag till en kollegas speciella dag. Varje år samlas hela Begravningsbolaget tillsammans med vårt syskon Juristbolaget där vi bygger relationer och umgås.

Skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan ska innehålla ditt CV, personligt brev med foto och mejlas till jobb@begravningsbolaget.se. Urval kommer att ske löpande och du är välkommen med ansökan så snart som möjligt. Välkommen med frågor om tjänsten till Erik Stenekas, 070-996 38 83.

Läs mer om oss

  • Jobba med oss

    En arbetsplats bland vänner.

  • Vi är Begravningsbolaget®

    Om oss