Ceremonivärd

Dalarna

Ceremonivärd till teamet i Dalarna

Den personliga viljan att hjälpa andra, glädjen och strävan i att göra skillnad för medmänniskor är den viktigaste egenskapen hos våra medarbetare. Våra medarbetares unika egenskaper är kraften, kapaciteten och det sällsynta med Begravningsbolaget®. Som Ceremonivärd är du ett avgörande stöd för någon som mist en vän, mamma, pappa eller annan närstående under begravningsceremonin. Hos oss växer du som människa genom livsporträtt som visar livet ur andras perspektiv, erfarenheter, kunskap och berättelser. Genom mötet med människor. Söker du ett meningsfullt extraarbete är du varmt välkommen med din ansökan till tjänsten som Ceremonivärd.

Om tjänsten

Som ceremonivärd möter du och vägleder människor, som ofta befinner i sorg. Det är ett förtroendeuppdrag där empati, kunskap, lyhördhet och engagemang är avgörande. Dina arbetsuppgifter varierar, men i huvudsak hanterar du det praktiska och logistiska under begravningsceremonin, så att de anhöriga kan känna sig trygga i att allt blir som de förväntat sig. Exempelvis samordning med präst/officiant, vaktmästare, musiker och andra inblandade så att de är informerade om ceremonins utformning. Iordningställande av blomsterarrangemang, att kista eller urna är fint uppställda, emottagande av gäster, utdelning av programkort, guidning av gäster inför det sista avskedet, fotografering av ceremonilokal och dekorationer, återställande av ceremonilokal, förflyttning av blommor och dekorationer till grav eller blomstergård samt avstämning med anhöriga efter ceremonins avslutande. Uppdragen utförs i Borlänge, Falun, Svärdsjö, Hedemora, Säter och Avesta. Andra orter i Dalarna förekommer också.

Arbetsuppgifterna är människoorienterade och därför söker vi dig som är utåtriktad, har hög servicekänsla och förmågan att skapa förtroende hos andra. För att säkerställa kvaliteten i Begravningsbolagets® arbete är tillförlitlig administration en betydande faktor, vi värdesätter därmed struktur och noggrannhet. Att uppskatta självständigt arbete och att vara självmotiverande är en fördel. Du måste vara god lyssnare och uppskatta att arbeta med människor, samtidigt som du är problemlösare som gillar att ha många bollar i luften. Samarbetsförmåga, genomförandekraft och driv till initiativ värderas för att uppnå gemensamt resultat. Vi prioriterar personlig utveckling och välmående för våra anställda och vill möta varandra och våra kunder med lyhördhet och medmänsklighet. Du erbjuds ett omväxlande arbete med stimulans i mycket varierande arbetsuppgifter, i stundtals högt tempo, men alltid omgiven av varma kollegor.

Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning eller motsvarande samt tidigare erfarenhet av kundservice eller arbete inom vården. I arbetsuppgifterna förekommer tunga lyft vilket förutsätter en god fysik. Att du har B-körkort är ett krav. Du ska även vara bekväm i trafiken och att hantera en stor bil.

Timanställning efter behov och önskemål. Är du rätt person har vi goda möjligheter att anpassa önskemål och behov.

Skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan ska innehålla ditt CV, personligt brev med foto och mejlas till jobb@begravningsbolaget.se. Urval kommer att ske löpande och du är välkommen med ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med frågor om tjänsten till verksamhetsansvarig i Dalarna, Lovisa Ahlin tel. 070-261 95 57 eller rekryteringskonsult Erik Stenekas tel. 070-996 38 83.

Läs mer om oss

  • Jobba med oss

    En arbetsplats bland vänner.

  • Vi är Begravningsbolaget®

    Om oss