Begravningscoach

Stockholm

Vi söker en ny hjälte!

Den personliga viljan att hjälpa andra, glädjen och strävan i att göra skillnad för medmänniskor är den viktigaste egenskapen hos våra medarbetare. Våra medarbetares unika egenskaper är kraften, kapaciteten och det sällsynta med Begravningsbolaget®. Som rådgivande coach är du ett avgörande stöd för någon som mist en vän, mamma, pappa eller annan närstående. Genom din vägledning får andra nya perspektiv på en omvälvande livsförändring. Som coach hos oss ger du andra tid att sörja, tid att minnas, tid att hedra och tid att hylla en människas liv. Hos oss växer du som människa genom livsporträtt som visar livet ur andras perspektiv, erfarenheter, kunskap och berättelser. Genom mötet med människor. Varmt välkommen med din ansökan till tjänsten som ”Begravningscoach”.

Begravningscoach till teamet i Stockholm

Vi växer och söker därför en begravningscoach till teamet i Stockholm som drivs av empati och service. Om du är en sann människoperson som brinner för kundnöjdhet och vill hjälpa människor under en livsomvälvande period vill vi gärna att du kontaktar oss och berättar mer om hur du kan bidra!

Som begravningscoach har du möjligheten att själv utforma ditt arbete utifrån kundernas önskemål och behov. Du kommer att ansluta dig till ett dedikerat team med familjär stämning, med gemensam strävan. Samarbetsförmåga, genomförandekraft och driv till initiativ värderas för att uppnå gemensamt resultat. Vi prioriterar personlig utveckling och välmående för våra anställda och vill möta varandra och våra kunder med lyhördhet och medmänsklighet. Du erbjuds ett omväxlande arbete med stimulans i mycket varierande arbetsuppgifter, i stundtals högt tempo, men alltid omgiven av varma kollegor.

Som begravningscoach möter du och vägleder människor, som ofta befinner i sorg. Det är ett förtroendeuppdrag där empati, kunskap, lyhördhet och engagemang är avgörande. Dina arbetsuppgifter varierar men omfattar i huvudsak rådgivning, hantering och administrering av våra begravningstjänster och närvaro vid begravningar. Du utgår från huvudkontoret på Östermalm, men uppdrag genomförs i hela Storstockholmsregionen.

Arbetsuppgifterna är människoorienterade och därför söker vi dig som är utåtriktad, har hög servicekänsla och förmågan att skapa förtroende hos andra. För att säkerställa kvaliteten i Begravningsbolagets® arbete är tillförlitlig administration en betydande faktor, vi värdesätter därmed struktur och noggrannhet. Att uppskatta självständigt arbete och att vara självmotiverande är en fördel. Du måste vara god lyssnare och uppskatta att arbeta med människor, samtidigt som du är problemlösare som gillar att ha många bollar i luften.

Vi ser också att du vill arbeta i ett proaktivt företag under tillväxt med högt arbetstempo, förväntningar och effektiva beslutsprocesser med högt i tak.

Tjänstens omfattning är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning med start när rätt person kan vara på plats. Tidigare arbetslivserfarenhet inom administration, service och försäljning är meriterande. Tjänsten kräver B-körkort och mycket god datavana.

Förmåner hos oss

Vi vill att våra medarbetare ska ha en bra balans mellan arbetsliv och privatliv.

För oss är trygghet viktigt och att du även ska ha det bra på ålderns höst. Vi erbjuder förmånliga pensionslösningar och individull rådgivning för den som är intresserad.

Hälsan kommer först! Vi erbjuder alla våra medarbetare ett förmånligt friskvårdsbidrag.

Vi har en förebyggande hälso- och sjukvårdsförsäkring, som erbjuder våra medarbetare stöd och coachning i olika livssituationer.

För att du ska kunna växa i din roll erbjuder vi breddutbildningar varvat med individuella utbildningsinsatser. Dessutom har du en årlig kurspott på åtta timmar som du kan använda fritt för att gå externa kurser på arbetstid.

Det är viktigt att fira framgångar tillsammans och lyfta varandra - det kan vara allt från en bra dag till en kollegas speciella dag. Varje år samlas hela Begravningsbolaget tillsammans med vårt syskon Juristbolaget där vi bygger relationer och umgås.

Skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan ska innehålla ditt CV, personligt brev med foto och mejlas till jobb@begravningsbolaget.se. Urval kommer att ske löpande och du är välkommen med ansökan så snart som möjligt. Välkommen med frågor om tjänsten till verksamhetsansvarig i Stockholm Heli Ekberg tel. 070-990 80 50 eller rekryteringskonsult Erik Stenekas tel. 070-996 38 83.

Läs mer om oss

  • Jobba med oss

    En arbetsplats bland vänner.

  • Vi är Begravningsbolaget®

    Om oss