Begravningscoach

Frilansande

Vi söker en ny hjälte!

Det unika med Begravningsbolaget® är våra medarbetares sällsynta kraft och kapacitet. Våra begravningsrådgivare är fantastiska och deras olika personligheter matchar våra kunders mångfald. Den personliga viljan att hjälpa andra, glädjen och strävan i att göra skillnad för medmänniskor är våra coachers viktigaste egenskaper. Genom att vara en del av vårt professionella konsultnätverk ger du andra tid att sörja, tid att minnas, tid att hedra och tid att hylla en människas liv.

Som rådgivande coach är du ett avgörande stöd för någon som mist en anhörig. Någon som förlorat en vän, mamma, pappa eller annan närstående. Genom din vägledning får andra nya perspektiv på en omvälvande livsförändring. Hos oss växer du som människa genom livsporträtt som visar livet ur andras perspektiv, erfarenheter, kunskap och berättelser. Genom mötet med människor. Varmt välkommen med din ansökan för att bli en del av vår nätverksfamilj och till tjänsten som frilansande ”Begravningscoach” på din lokala ort - där du är hemma.

Begravningscoach till vår nätverksfamilj!

Vi på Begravningsbolaget® har en tydlig vision. Vi vill finnas där vi behövs och vi har en stark lokal förankring. Att vara en rikstäckande begravningsbyrå är för oss en självklarhet och vi kan därför erbjuda våra kunder ett stort nätverk av rådgivare, begravningscoacher, ceremonivärdar, borgerliga officianter och gravstenshandläggare som alla är anslutna till vår "nätverksfamilj".

Vi söker nu dig som har stort engagemang i ditt eget företagande, trivs i rollen som konsult och vill använda ditt nätverk för att etablera dig som lokal rådgivare och coach. Om du dessutom är en sann människoperson som brinner för kundnöjdhet och vill hjälpa människor under en livsomvälvande period vill vi veta mer om dig. Hör av dig och berätta hur du kan vara med och bidra!

Som frilansande begravningscoach har du möjligheten att själv utforma ditt arbete utifrån kundernas önskemål och behov. Du kommer att ansluta dig till ett dedikerat nätverk med familjär stämning, med gemensam strävan.

Samarbetsförmåga, genomförandekraft och driv till initiativ värderas hos oss. Det behövs för att uppnå gemensamma resultat. Vi prioriterar personlig utveckling och välmående för våra partners och vill möta varandra och våra kunder med lyhördhet och medmänsklighet. Du erbjuds ett omväxlande arbete med stimulans i mycket varierande arbetsuppgifter, i stundtals högt tempo, men alltid omgiven av varma kollegor och nätverksvänner.

Som begravningscoach möter du och vägleder människor, som ofta befinner i sorg. Det är ett förtroendeuppdrag där empati, kunskap, lyhördhet och engagemang är avgörande. Dina arbetsuppgifter varierar men omfattar i huvudsak rådgivning, hantering och administrering av våra begravningstjänster och närvaro vid begravningar.

Arbetsuppgifterna är människoorienterade och därför söker vi dig som är utåtriktad, har hög servicekänsla och förmågan att skapa förtroende hos andra. För att säkerställa kvaliteten i Begravningsbolagets® arbete är tillförlitlig administration en betydande faktor, vi värdesätter därmed struktur och noggrannhet. Att uppskatta självständigt arbete och att vara självmotiverande är en fördel. Du måste vara god lyssnare och uppskatta att arbeta med människor, samtidigt som du är problemlösare som gillar att ha många bollar i luften.

Vi ser också att du vill arbeta tillsammans, i ett proaktivt företag under tillväxt med högt arbetstempo, förväntningar och effektiva beslutsprocesser med högt i tak.

Tidigare arbetslivserfarenhet inom administration, service och försäljning är meriterande. Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till egen bil samt mycket god datavana.

Vi söker just nu frilansande Begravningscoacher i Stockholm, Malmö, Göteborg, Helsingborg, Västra Götaland, Gävleborg, Hälsingland, Uppsala län, Västmanland, Örebro, Nyköping, Linköping och Norrköping.

Om du är intresserad av en stad som inte finns med i listan så välkomnar vi naturligtvis även det.

Förmåner hos oss

Hos oss på Begravningsbolaget arbetar du som fristående rådgivare och coach, vilket innebär att du fakturerar oss för de uppdrag du ombesörjer. Fakturering kan ske via eget bolag eller via Frilans Finans som hjälper privatpersoner med fakturering. Vi hjälper dig att komma igång!

Du blir en del av oss och vi hjälper dig att bli en etablerad och uppskattad aktör på din ort. Du blir en del av vår nätverksfamilj samt möjlighet till kompetensutveckling.

Som frilansande Begravningscoach kommer du erbjudas möjligheten att gå vår uppskattade utbildning "Begravningsrådgivare- och coach" som är i flera steg.

Du ges möjlighet att styra din egen tid och påverka dina inkomster.

Du får en mängd verktyg, inspiration och coachning i att utveckla ditt personliga varumärke för att kunna etablera dig i ditt lokala geografiska område.

Det är viktigt att fira framgångar tillsammans och lyfta varandra - det kan vara allt från en bra dag till en kollegas speciella dag. Varje år samlas hela vår fantastiska nätverksfamilj tillsammans med anställda, ledning och vårt syskon Juristbolaget där vi bygger relationer.

Skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan ska innehålla ditt CV, personligt brev med foto och mejlas till jobb@begravningsbolaget.se. Urval kommer att ske löpande och du är välkommen med ansökan så snart som möjligt. Välkommen med frågor om tjänsten till verksamhetsansvarig i Stockholm Heli Ekberg tel. 070-990 80 50 eller rekryteringskonsult Erik Stenekas tel. 070-996 38 83.

Läs mer om oss

  • Vi är Begravningsbolaget®

    Läs mer om oss